Замороженный персиковый десерт, или Мороженое от Джейми

Замороженный персиковый десерт, или Мороженое от Джейми
Ингредиенты
500 г.
1 шт.
40 г.
йогурт (натуральный)
250 г.
персики
500 г.
лайм
1 шт.
мед жидкий
40 г.
йогурт (натуральный)
250 г.

С тех пор как я приобрела долгожданный книгу Джейми Оливера «Вкусные блюда за 30 минут от Джейми» на украинском языке прошло уже около полугода. И признаюсь честно никак не могла выбрать из нее блюдо не то что целый обед, который бы мне мгновенно захотелось приготовить. Но жара внесла коррективы в мои планы и мне ничего не оставалось, как приготовить замороженный десерт по рецепту Джейми.

Приготовление
Замороженный персиковый десерт, или Мороженое от Джейми
В оригинале это манговый десерт, но в Украине манго то растет, потому заменила эти экзотические фрукты на персики. Получилось очень вкусно!
Персики отделить от косточек, нарезать кусочками. Поставить в морозильную камеру замораживать.

Замороженные персики измельчить в блендере с медом, йогуртом и соком лайма. Все десерт готов.

Через замороженные фрукты десерт будет иметь консистенцию мягкого мороженого, поэтому его можно употреблять сразу. Но если хотите более замерзший десерт, то его следует еще замораживать в течение 4-6 часов, помешивая каждый час два-три раза.

Так легко и просто можно наколдовать на своей кухне супер вкусное и полезное мороженое, которое подарит всем кто его попробует такую желанную прохладу.




Вернуться к началу рецепта "Замороженный персиковый десерт, или Мороженое от Джейми"

Комментарии (17)
RSS свернуть / развернуть
 
 
+
0
Смачний і корисний десерт
avatar

NONNAPINA

+
0
Дякую! Для літа і спеки саме те
avatar

olven17

+
0
Яке добреньке красиве та корисне морозиво І фоточки чудові
avatar

Medunya

+
0
Дякую Лесю, стараласяАле морозиво фоткати треба миттєво)), бо не встигнеш обернутися, а кульки вже втратили свою фотогінічність
avatar

olven17

+
0
Один з вдалих рецептів Джейміну, манго в Англіі теж не ростуть, але завдяки колишнім колоніям, на індусько пакистаннських базарчиках можна купити ящичок за £3-4
Взагалі я чесно кажучи помітила, що з рецептів Джеймі не завжди все виходить так смачно, як би мало бутитреба знайти кілька провірених рецептів… чи як виглядає на картинці… ми одного разу робили перед Різдвом його підливку з каркасу курки та кісток… зусиль та часу було потрачено немало, а от результат вийшов досить посередній
avatar

Vixen

+
0
Ну так в Англії швидше манго знайдеш, аніж в Україні, але з персиком теж добре смакує!) Я чесно кажучи лише двічі готувала за рецептами Джеймі, десертом задоволена, а от робила тірамісу, то змушена була в обов'язковому порядку бігти за загущувачем до сметани, бо з крему з йогуртововго крему під час збивання утворилася водичка))). І насправді дуже розчаровуєшся, коли докладаєш багато зусиль, а в результаті виходить — пшик(((.
Втім, у цій книжці, яка нещодавно вийшла у «Видавництві Старого Лева» майже всі дуже прості рецепти, як наприклад салат з руколи, де весь рецепт полягає в тому, що порвати руколу, заправити олією та лимонним соком)). А є дуже багато таких рецептів, які не дуже вписуються в українській реалії))). Але фотки у ній класні, можна просто переглядати і надихатися))).
avatar

olven17

+
0
ну знайти манго в Україні не так і важко, але є 2 але. перше то ціна, яка як на мене не зовсім адекватна навіть при умові що манго привозиться і т.п. а друге, то саме манго. до нас завозять сорта які можуть довго полежати, плюс завозяться вони ще зеленкуватими щоб при транспортировці не зіпсувалися і, відповідно, їх смак не зовсім той, що має бути у страві і рекомендують повари.
а Джеймі люблю як повара. нещодавно плотно присів на його передачі — рецепти прості і не затійливі (хіба що з деякими інгредієнтами бувають проблеми у придбанні в Україні). зато більшість рецептів — «порвіть, порубіть, змішайте, додайте оливкову олі і готово»
avatar

Scratch

+
0
Все одно не продають в Україні манго на кожному кроці)), і якщо наприклад одне манго, то ще півбіди, можна купити і не дуже збідніти, а півкілограма, ну то вже дуже дороге морозиво вийде)). І зі смаком абсолютно згідна, абсолютно не той)).
А Джеймі прикольний і так є чимало простих страв)).
avatar

olven17

+
0
ну да, хоча в супермаркетах вже частенько попадається.
щодо ціни, в принципі деколи можна б було себе і побавити якби смак і т.п. були відповідні.
в мене мати якось привезла з-за кордону цілий ящик різних екзотичних фруктів, в тому числі і манго. так, як кажуть у Одессі, то «великі дві різниці»
avatar

Scratch

+
0
Це точно, називається знайди десять відмінностей
avatar

olven17

+
0
Морозиво супер!!! Кулінар чудовий!!! Книга — дуже хочу!!!
avatar

Ester

+
0
Дякую Ксеню. Я повернулася)), бо вже скучила за «кукорамівцями». Цією книжкою також марила, замовила одразу як тільки з'явилася у видавництві, втім поки що готувала з неї лише дві страви, до решти — ще поки руки не доходять)).
avatar

olven17

+
0
Супер!!!
avatar

Ester

+
0
гарне морозиво-коралове
avatar

Marta

+
0
ДякуюВиходить не лише смачне та корисне ще й модне морозиво)
avatar

olven17

+
0
ох! уявляю яке апетитне!
avatar

Dzyga

+
0
надзвичайно, ще краще, аніж на фотці
avatar

olven17