Конкурс от Кукорамы!

Конкурс от Кукорамы!
  • Скорость приготовления: не указано
  • Сложность приготовления: не указано
  • Способ приготовления: не указано

Друзья, вы долго этого ждали и намекали
У нас стартует конкурс!
Конкурс от Кукорамы!
Как часто вы находите потрясающие рецепты, за приготовление которых получаете массу комплиментов от родных и близких? А как часто у вас появляется возможность отблагодарить авторов этих рецептов?
Не пора ли восстановить справедливость и заслуженно наградить авторов лучших, по вашему мнению, рецептов? А за свою активность вдобавок ещё и получить приятный подарок

Правила участия в конкурсе невероятно просты:
1. Вступите в наше сообщество в Фейсбук.
2. Like+Share этого поста о конкурсе в группе.
3. Выберите на нашем сайте лучшего, по вашему мнению, автора, и оставьте его имя в комментариях под этим постом в группе.

Кстати, этим автором может легко стать любой: регистрируйтесь, добавляйте свои рецепты и принимайте участие в поварской гонке! Больше хороших рецептов — больше шансов на победу!

Через 2 недели мы определим лучшего автора и вручим ему приятный приз — отличную сковороду с тефлоновым покрытием, а среди тех, кто проголосовал за победителя, с помощью сервиса Random.org, мы выберем трёх победителей, которые получат по шикарному поварскому ножу!
Публикуйте рецепты, голосуйте за любимого автора, выигрывайте призы!

Желаем удачи!

Вернуться к началу рецепта "Конкурс от Кукорамы!"

Комментарии (11)
RSS свернуть / развернуть
 
 
+
0
дуже цікавий конкурс)
avatar

gutka

+
0
шкода, що в спільноті на фб всі публікації російською
avatar

svitlanasl

+
0
поступово ми будемо адаптувати спільноти так щоб мова підбиралася під кожного в залежності від налаштувань браузера тощо, але наразі це ще нереалізовано. тож вибачте за незручності.
avatar

Scratch

+
0
Я трішки не зрозуміла, розміщати рецепти в фейсбуці потрібно? І голосувати за тих, хто їх там розмістив?
avatar

tori

+
0
ні, розміщувати треба на сайті, а от голосувати в группі.
avatar

Scratch

+
0
Цікавий ресурс і зовсім не зрозуміло, чому на ФБ російсокю????
avatar

TataKomar

+
0
Зачем опять поднимать тему языковую? Вы рецепты используете? Готовить еду сайт помогает? Та хоть на китайском пусть будет, главное — полезность ресурса. На крайний случай гугл-переводчик в помощь.
avatar

kristinalevitskaya

+
0
Я думаю, що модераторам потрібно зробити три версії сайту Кукорами на FB, відповідно до існуючих тут: українською, англійською та російською і кожний зможе вибирати, що їм більше" до душі" та мовиа google іноді не зовсім точно перекладає, особливо технічні деталі в деяких галузях, і кулінарія одна із них
avatar

Vixen

+
0
Не думаю, що любителів і знавців англійської серед нас багато. З такою фейсбучною версією можна і почекати і абсолютно нічого ми не втратимо якщо англійської версії не буде. А от кулінарів, які хочуть отримувати інформацію саме українською є дуже багато. І щоразу стає більше.Українська сторінка Кукорами цьому яскраве підтвердження.На таких споживачів інформації варто зважати і дати їм те, чого прагне їхня душа, дати їм українську сторінку Кукорами у фейсбук. І тоді усім буде щастя і не буде у нікого образ, що їхні вимоги як споживача інформації зневажено.
avatar

Medunya

+
0
Лесю, а за українську версію однозначноза англійську версію, тут ви праві та не праві водночастак як FB є в цілому світі, то чому б комусь в Англії, США, Австралії чи Новій Зеландіі не спробувати приготувати українські пляцки чи торти чи будь яку іншу страву. В мене є багато знайомих, які тільки за, спробувати щось нове і цікаве то чому б іноземцям не дати такої можливості? Я не кажу, що це має бути зроблено в першу чергу, звичайно ж більше зараз користувачів з України і дуже важливо зробити українську версію, але варто і замислитись над англійською теж
avatar

Vixen

+
0
щодо группи у ФБ, то буде і українська версія і інші трохи згодом. вже не пам'ятаю чому, але так склалося що спочатку російськомовна вийшла.
а от щодо іншого, друзі, основним в нас все-таки є сайт а не группа у ФБ (це додатковість для зручностітож користуйтеся сайтом
avatar

Scratch